Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// FIBERCON COMPOENTS

CONEXIUNEA
ESTE UMANITATE!

Compania FIBERCON COMPONENTS s-a născut din dorința de a uni oamenii prin comunicare, căci, fără o conexiune a sufletelor, dar și fără o conectare materială, uniunea autentică a oamenilor este imposibilă.

Compania fost fondată în 2012, de o tânără care are credința că, dacă îți poți imagina ceva, poți să și realizezi visul. Îmbinând umanul cu tehnică, noi, echipa FIBERCON COMPONENTS, am găsit rețeta succesului, astfel că fosta companie VFS, fondată în 2004, și-a câștigat de-a lungul timpului un renume în ceea ce privește furnizarea de echipamente și servicii în domeniul telecomunicațiilor, CATV și IT.

// Experienţă. Execuţie. Excelență

MOȘTENIREA NOASTRĂ

Sigur, la început a fost ideea de conectare care s-a pus în practică prin producția efectivă patchcorduri pe fibra optică. Începutul a fost unul timid dar ambițios, cu resurse financiare modeste. Toată acțiunea a fost însuflețită de o echipa mică, dar motivată, experimentată și specializată pentru a-și atinge obiectivul. Echipa FIBERCON COMPONENTS numără 17 specialiști și este în continuă dezvoltare. În scurt timp, grație tenacității, implicării personale, studiului, comunicării și creării de parteneriate cu furnizorii de materii prime. 

Am reușit performanță de a oferi pieței o multitudine de echipamente și servicii pentru cei mai importanți operatori de telefonie, precum și pentru integratorii de pe piață Telecom, IT și CATV. Și cum să te oprești când ești în plină ascensiune, când îți place ceea ce faci și acționezi cu pasiune și determinare? Nu ne-am oprit aici, am făcut legătură între domeniul telecom și cel al construcțiilor și am obținut reprezentanta pentru Sud-Estul Europei a produselor TATE, cel mai mare producător de pardoseală flotantă din lume. Produsul final este rezultatul unui proces care armonizează tehnică, materialele de înalta calitate și expertiză oamenilor care lucrează efectiv.

Deținem tehnologia sofisticată necesară  pentru șlefuirea conectorilor de fibră optică de la renumitul producător japonez (SEIKOH GIKEN), iar măsurătorile finale sunt efectuate de sistemul de testare a cablurilor care asigură cea mai precisă verificare a atenuărilor de inserție și măsurarea reflexiei în industrie atât pentru cabluri, ansambluri de cabluri, cât și pentru componente (JGR, DAISY Interferometer). Expertizarea produselor și serviciilor noastre se bazează pe  experiență liderului echipei tehnice : 20 de ani de experiență în producerea ansamblurilor de cabluri de fibră optică.  Capacitatea de producție zilnică este de 2500 conectori. Din portofoliul nostru de clienți fac parte : DIGI, ORANGE, VODAFONE.                                                                                                                                              

ani de experiență
conectori pe zi
specialiști
// Fibercon Components

Și povestea merge
mai departe...

o scriem zi de zi, visând la digitalizare și acționând conștient și asumat în implementarea roboticii și automatizarilor, adapatandu-ne flexibil la prezent și creând viitorul. Acționăm în această direcție, investind continuu și constant în tehnologii de ultima generație pentru a oferi clienților noștri cele mai bune soluții actuale din domeniul nostru!